Roelof

89,95

Excl. BTW: 74,34

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
De Klerk

Beschikbare opties:

Bestellen

Omschrijving

De Roelof vind je in Het Nieuwe Huis, een rijksmonument, in Amsterdam Zuid. In dit appartementencomplex aan het Roelof Hartplein kun je met eigen ogen het prachtige glas in lood zien waar de inspiratie voor deze blouse vandaan komt. Het complex is gebouwd in 1927 - 1928 door architect Barend van den Nieuwe Amstel (1883 - 1957). Leuk feitje over dit gebouw: het werd gebouwd voor alleenstaande mannen én vrouwen, de eerste in de stad.  Daarnaast bevat dit 169 appartementen tellende gebouw enkele winkels, een openbare leeszaal en een postkantoor, die nog steeds toegankelijk is. 

De bloes is fairtrade geproduceerd in India in samenwerking met Ethical Nomads. De stof van de bloes is 100% Viscose en is digitaal geprint. De bloes is unisex met de knoopjes aan de linkerkant. Het model is loose fit.

Over Kapsones

Kapsones Amsterdam gebruikt de stad als haar decor. De ontwerpen nemen je mee naar de ongekende schoonheid van de metropool Amsterdam. Inspiratie voor Kapsones vloeit voort uit gebouwen, personen en het stadse leven om ons heen. Anno 2017 staat het merk voor authentiek, fair trade en zelfstandig. Net als jij. De eerste bloezen van Kapsones heten; de Raphaël, de Roelof en de Luciën, allen vernoemd naar de straat van het ontwerp. Ze bevatten een patroon dat zijn wortels heeft in de 20e eeuw en door Kapsones op een draagbare wijze wordt gepresenteerd. Het ontwerp van de Raphaël bevindt zich in de Raphaëlkerk, de Roelof is nog steeds te zien in het Nieuwe Huis en het ontwerp van de Luciën maakt onderdeel uit van het gebouw waar de Zara winkel in de Kalverstraat in is gevestigd.

Neem contact met ons op

info@kapsonesamsterdam.com