Raphaël

89,95

Excl. BTW: 74,34

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
De Klerk

Beschikbare opties:

Bestellen

Omschrijving

In het voormalige kerkgebouw aan het Raphaëlplein, vind je het ontwerp van deze bloes. De prachtige glas in loodramen zijn helaas niet gesigneerd. In totaal zijn er tien ramen in de kerk met vergelijkbaar voorstellingen. Dit voormalige kerkgebouw met bijbehorende zalen en een kosterswoning ligt aan een besloten plein in de Amsterdamse Apollobuurt. De kerk werd gebouwd in 1928-1930 en is ontworpen door de architecten S. Beckman en M. Kooi. 

De bloes is fairtrade geproduceerd in India in samenwerking met Ethical Nomads. De stof van de bloes is 100% Viscose en is digitaal geprint. De bloes is unisex met de knoopjes aan de linkerkant. Het model is loose fit.

Tags:

Over Kapsones

Kapsones Amsterdam gebruikt de stad als haar decor. De ontwerpen nemen je mee naar de ongekende schoonheid van de metropool Amsterdam. Inspiratie voor Kapsones vloeit voort uit gebouwen, personen en het stadse leven om ons heen. Anno 2017 staat het merk voor authentiek, fair trade en zelfstandig. Net als jij. De eerste bloezen van Kapsones heten; de Raphaël, de Roelof en de Luciën, allen vernoemd naar de straat van het ontwerp. Ze bevatten een patroon dat zijn wortels heeft in de 20e eeuw en door Kapsones op een draagbare wijze wordt gepresenteerd. Het ontwerp van de Raphaël bevindt zich in de Raphaëlkerk, de Roelof is nog steeds te zien in het Nieuwe Huis en het ontwerp van de Luciën maakt onderdeel uit van het gebouw waar de Zara winkel in de Kalverstraat in is gevestigd.

Neem contact met ons op

info@kapsonesamsterdam.com